AMASYA / MERKEZ - Şehit Hüseyin Hatipoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan program ile kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Aile Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) kapsamında okulumzda gerçekleştrilecek akran ilişkileri ve dijital güvenlik seminerleri konularının işlenmesi, kapsamlarının belirlenmesi ve planlamalarının yapılması amacıyla toplantı gerçekleştirildi.

Nis

İl sağlık müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirilen seminerde "Akılcı İlaç Kullanımı" konusu işlendi. Katılım sağlayan konuklarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimiz bocce erkekler il müsabakasında il birinciliğini elde ettiler. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Caner Demir'i tebrik ediyoruz

Nis

Yabancı dil ağırlıklı oluşturacağımız 40 kontenjanlı proje sınıflarımız için sınav başvuruları başlamıştır. Başvuru için aşağıda yer alan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde; işgalcilere geçit vermeyen aziz şehitlerimizi, milletin yaralı bağrında bağımsızlık umudunu yeşerten Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

2024 yılı 2. dönem 1. ortak sınav tarihlerimize ilgili bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Nis

Tarım İl Müdürlüğü Yetkilileri tarafından gıda güvenliği konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

Ock

Öğrencilerimiz Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Eğitim Parkında teorik eğitime katıldılar. Trafik eğitimine verdikleri önemden dolayı Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuzda düzenlenen Filistin Halkına destek kermesinden elde edilen tutar İl Müftülüğümüze teslim edildi.

İlimizde Bulunan Başarılı İmam Hatip Liselerinin Tanıtımı Yapıldı

Ara

Amasya genelinde düzenlenen ve Merzifon'da gerçekleştirilen güzel ezan okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Deha Nurettin Elmas'ı elde ettiği il 4. lüğü sebebiyle tebrik ediyor, emek ve başarıları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Filistin halkına destek amacıyla okulumzda düzenlediğimiz kermese katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.