İlimizde Bulunan Başarılı İmam Hatip Liselerinin Tanıtımı Yapıldı

Ara

Amasya genelinde düzenlenen ve Merzifon'da gerçekleştirilen güzel ezan okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden öğrencimiz Deha Nurettin Elmas'ı elde ettiği il 4. lüğü sebebiyle tebrik ediyor, emek ve başarıları için teşekkür ediyoruz.

Ara

Filistin halkına destek amacıyla okulumzda düzenlediğimiz kermese katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ara

Bilgisayar Bilimi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz "Hour Of Code" etkinliklerimizle öğrencilerimizle yapay zeka ve kodlama etkinlikleri gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuzda Tutum Yatırım ve Türk Malı Haftası kutlanıyor. 12-18 Aralık tarihleri arasında, ülkemizde tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır. Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi vurgulanır.

Ara

Öğrenci velilerimizle, koordinasyonu ve başarıya giden yolları birlikte keşfetmek, öğrencilerimiz için veli öğretmen öğrenci koordinasyonunu arttırmak adına veli toplantısı gerçekleştirilmiştir. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehber öğretmenimiz Burcu Konyar tarafından velilerimize yönelik akran zorbalığı konulu seminer gerçekleştirildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasını Rabia Karakuran kazanmıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve juride yer alan tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Kodlama haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek kodlamanın önemi geleceği ve sevilmesi adına ilk adımlarımızı attık. Bu kapsamda okulumuzda blok tabanlı kodlama ortamlarını tanıdık, cumhuriyetin 100. yılı temasıyla ilgili ortamlarda içerikler ürettik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Amasya Belediyesi Bando Takımı tarafından okulumuzda gösteri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına bu gösteriyi hazırlayan ve sunan Amasya Belediyesi Bandosuna teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yıldönümü kapsamında okulumuzda düzenlenen "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı" coşkuyla gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından Deprem Tatbikatı başarılı bir şekilde uygulandı. Tatbikatta sınıflarda deprem anında hayat kurtaran “Çök, Kapan, Tutun” yöntemi uygulanırken sonrasında okul dışında bulunan deprem toplanma alanında düzenli olarak toplanma çalışması gerçekleştirildi.

Ekm

Okul Müdürümüz ve öğrencilerimiz Bingöl'de şehit düşen Şehit Başkomser Hüseyin Hatipoğlu'nun ailesine şehadetinin sene-i devriyesinde ziyarette bulundular.

Ekm

Kod Haftası (CodeWeek), erken yaşlardan itibaren çocukların kodlama becerisini desteklemek için Avrupa çapında yapılan bir etkinliktir.

Kodlama haftası etkinlikleri, 2018 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığımızın üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir. 50’den fazla ülkede aktif olarak devam eden Kod Haftasının amacı; kodlama ve programlamaya dair farkındalığın artırılması, birlikte çalışmanın teşvik edilmesi ve kodlama kültürünün yaygınlaştırılmasıdır.

Kod Haftası herkes içindir ve herkes katılabilir.

Ekm

Okulumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi. Katılım sağlayan ve emek veren herkese teşekkür ederiz..