May

Amasya Milli Eğitim tarafından 8.sınıf öğrencilerin gireceği "LGS de Başarı ve Motivasyon" konuşmacısı olarak okul Rehber öğretmenimiz Burcu KONYAR

konuşmacı olarak katılmış olup öğrencilerimize sınavla ilgili ipuçları vermiştir. Katılımlarından dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimize Teşekkür ederiz

May

Projede yer alan öğretmenlere kupa bastırıp adreslerine gönderdik

May

Projede yer alan öğrenci ve öğretmenlere emeklerinden dolayı sertifika hazırlayıp adreslerine gönderdik

Proje kapsamında 23 Nisan Oratoryosu gerçekleştirdik

Şbt

Din öğretimin başlattığı "okuyoruz" etkinliğine gruplarımız kuruldu, öğretmen ve  öğrencilerimiz okumaya hazır

Ekm

Okulumuzda yapılan öğrenci "Okul Meclis Temsilci" seçimini Sıla CİVRİ kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor, yapılan seçimde görev alan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

May

Okul tanıtımlarımız kapsamında Okul Müdürümüz Hami KOYUNCU , Rehber Öğretmenimiz Burcu KONYAR  ve 5.sınıf öğrencimiz Süreyya ÇELİK; Ziyaret İlkokulunda ve Ziyaret TOKİ İlkokulunda tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında gidilen okullarda ki misafirperverlik için okul idareci ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

May

Programa Amasya Valisi Dr Osman VAROL, Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Cumhuriyet Başsavcısı Erol ÇELİK, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin GÜNEŞ, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.   Öğrencilerimizin Valimiz'i çiçeklerle karşıladığı programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından okulların ortak olarak oluşturduğu ilahi grubunun koro performansı izlendi. Ardından Amasya Belediyesi tarafından yaptırılan Z-kütüphane açılışı gerçekleştirildi.