Etiket Sonuçları: açep

May

Emniyet Müdürlüğünde Görevli Polis Memurları tarafından gerçekleştirilen velilerimize yönelik siber güvenlik konulu seminere katılım sağlayan tüm velilerimize ve eğitimi gerçekleştiren emniyet personeline teşekkür ederiz.

May

Aile Çocuk Programı (AÇEP)  kapsamında okulumuzda veli ve öğrencilere yönelik eğitim programları düzenlenecektir. Alanında uzman isimlerce gerçekleştirilecek eğitimler okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

İlk seminerimiz velilerimize yönelik olarak 02.05.2024 tarihinde saat 13:30 okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. tüm velilerimiz davetlidir.

Nis

Aile Çocuk Eğitim Programı (AÇEP) kapsamında okulumzda gerçekleştrilecek akran ilişkileri ve dijital güvenlik seminerleri konularının işlenmesi, kapsamlarının belirlenmesi ve planlamalarının yapılması amacıyla toplantı gerçekleştirildi.