Etiket Sonuçları: 2024

2024 yılı ortak sınav tarihleri tabloda paylaşılmıştır

May

Sınav kaygısı ve baş etme yolları konulu seminer 8. sınıf öğrencilerimiz için okul rehberlik servisimizce seminer düzenlendi.

May

Hafıza tekniklerinin uygulamalı öğretimi, dikkat ve odaklanmanın beslenme ile ilişkisi konulu seminer okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Mrt

2024 yılı 2. dönem 1. ortak sınav tarihlerimize ilgili bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

2024 yılı ortak sınav tarihleri tabloda paylaşılmıştır

Velilerimizle sınav analizleri ile ilgili bireysel görüşmeler gerçekleştirildi.

İlimizde Bulunan Başarılı İmam Hatip Liselerinin Tanıtımı Yapıldı

Ara

2023 yılında okulumuzdan mezun olan öğrencimizle sınava hazırlanan öğrencilerimizi buluşturduk.

İlimizde Bulunan Başarılı İmam Hatip Liselerinin Tanıtımı Yapıldı

Ara

Öğrencilerimize soru çözme teknikleri ile ilgili eğitim verildi.

Ara

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında öğrencilerimize Zaman Yönetimi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptık

Ara

Okulumuz öğrencileri "Okuyan Yediler", "Oku-yorum" vb. okuma projelerinde yer almaktadır. Ayrıca sınıflarımızda okuma saatleri ve okuma yarışmaları yapılarak öğrencilerin hem hayal dünyaları, hem de sınav başarıları artırılmaya çalışılmaktadır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

Hedef 2024 projesine ait tanıtım afişimiz..

Ekm

Hedef 2024 projesi kapsamında okulumuzda yapılacak deneme sınavları takvimi aşağıda sunulmuştur.

Ekm

Hedef 2024 projesi kapsamında öğretmen, öğrenci ve veli bilgilendirme toplantıları yapılmıştır.

Ekm

Hedef Lgs 2024 çalışmalarımıza ait tüm bağlantılar aşağıda sunulmuştur. Düzenli olarak güncellenecektir.